dissabte, 11 de desembre del 2010

mmm ... "truita de carbassó"

Hola cuiners, avui us presentem dues truites de carbassó, la primera rodona, de fet tenia previst fer només aquesta però que carai ... he dit, i he repartit els ous i també n'em fet una de francesa farcida amb el carbassó i el formatge.

Pe fer be una truita hem de tenir en compte dues cosetes molt fàcils, la primera el batut de l'ou que cadascú fa com vol, si el bats molt o poc canvia molt la textura de la truita, pot ser molt fina si esta molt batut o pot ser molt més carnosa, si ho batem poc, amb trocets de clara soleta pel mig de la truita.

El segon punt important és la font de calor, ja sigui foc amb gas, o vitroceràmica o inducció, es molt important controlar el foc, l'ou es qualla molt ràpidament es per això que recomano un cop la paella esta molt calenta anar treien i posant-la al foc per no excedir-nos de calor, per que només podrem dominar la truita per formar-la o si controlem la textura de l'ou mentre es cou.

El gust del carbassó és molt fi, es recomanable tallar-lo molt petitonet, a dauets, per trobar-lo finament entre l'ou cuit.

Doncs cuiners animeu-vos i endavant.

Bona vida i bona cuina.

Recordeu que tots el vídeos estan al nostre canal a youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada