dissabte, 30 d’octubre del 2010

... la nostra "pizza de verdures"

Hola cuiners, comencem a cuinar d'una manera diferent, volem ser molt més flexibles i arribar a molta més gent, amb aquesta "Pizza de Verdures" us presentem la nostra nova manera de fomentar i fer pedagogia sobre la cuina. 

Fins ara sempre ho hem basat tot en classes presencials, a partir d'ara penjarem un vídeo setmanal en el bloc i en el canal de Youtube d'aquest nou Espai Estudi de Cuina sense perdre la nostre Escola de Cuina del carrer col·legi de Terrassa on haureu d'estar atents per què en breus dies us farem saber el programa, molt més curt però més magistral de classes. 

Esperem que entengueu les deficiències i errors que tenim en aquest primer vídeo de petit format totalment amateur, en els propers anirem evolucionant i millorant, en l'imatge, en la llum i en la nostra posta en escena.

El nostre objectiu és gaudir amb la cuina i compartir altres temes de la vida, com paraules, imatges, sons i el que sigui que ens digui quelcom i ens faci estar més be.

Molt bona cuina i a cuinar...

2 comentaris:

  1. està genial, m'encanta!!!! una abraçada!

    ResponElimina
  2. Si algún dia ´atrevís a fer un blog de cuina m´agradaria fos tan meravellós com aquest.Però crec que és impossible. Enhorabona i te seguiré.

    ResponElimina