Hola cuiners, avui fem oficial el calendari de classes magistrals a L'Escola de Cuina del carrer col·legi de Terrassa.
Després de l'estiu ens hem pres un bon temps per reflexionar sobre el futur, els que ens coneixeu des de fa anys ja sabeu que sempre ens agrada fer propostes noves, aquest any hem apostat per les noves tecnologies i hem estat preparant aquest bloc per arribar a molta més gent, hem reduït les classes i apostem pels vídeos i els comentaris, esperant que entre tots fem bullir l'olla, es a dir fem que la cassola faci xup-xup, com el rellotge fa tic-tac o el cor pum-pum.
Els que no ens coneixeu potser us estranya aquesta presentació en un bloc però ja veureu en mica en mica com som i sobretot descubrireu que el que més ens agrada es compartir qualsevol cosa acompanyats de la cuina.
Després de l'estiu ens hem pres un bon temps per reflexionar sobre el futur, els que ens coneixeu des de fa anys ja sabeu que sempre ens agrada fer propostes noves, aquest any hem apostat per les noves tecnologies i hem estat preparant aquest bloc per arribar a molta més gent, hem reduït les classes i apostem pels vídeos i els comentaris, esperant que entre tots fem bullir l'olla, es a dir fem que la cassola faci xup-xup, com el rellotge fa tic-tac o el cor pum-pum.
Els que no ens coneixeu potser us estranya aquesta presentació en un bloc però ja veureu en mica en mica com som i sobretot descubrireu que el que més ens agrada es compartir qualsevol cosa acompanyats de la cuina.
2010
DESEMBRE
dilluns dia 13 de desembre del 2010 a les 19,30h.
CARNS SENCERES EMBOLICADES
- Filet de vedella embolicat en full amb espinacs
- Pollastre farcit de pinya embolicat
- Xai amb bolets embolicat
dimarts dia 14 de desembre del 2010 a les 19,30h.
PEIXOS SENCERS ROSTITS
- Orada amb herbes i crosta de verdures
- Lluç farcit amb crosta de fruits secs
- Rap amb olives amb crosta de porc
2011
GENER
PASTA FRESCA, senzilla de fer i exquisit al menjar, sorprenent
FEBRER
PEIX GUISAT I SUQUETS, plats tradicionals amb picades diferents.
MARÇ
ARROSSOS CALDOSOS DE MUNTANYA, productes del bosc amb un deliciós suquet.
ABRIL
FIDEUS ROSSEJATS I GUISATS, fàcils de preparar y senzills de mejar.
MAIG
TORRADES SALADES I DOLCES, sorprenents per àpats ràpids.
JUNY
SOPES I CREMES FREDES, fresques i fines per entrar be a l'estiu.
Cuiners, no us ho penseu i veniu a passar una bona estona a L'Escola, recordeu les places son limitades.
PER RESERVAR truqueu al 902 36 38 02
PER RESERVAR truqueu al 902 36 38 02
Us anirem recordant el programa amb els dies i els horaris confirmats.
Salut i bona cuina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada