Hola cuiners, quin fred que ha entrat aquesta setmana, i com que fa fred au us hem preparat una sopa d'all que ooolé.
Que voleu que us digui, quan faig una sopa d'all, o una de ceba, o una de farigola, penso amb la meva iaia, amb les estones davant de la llar de foc quan arribava d'escola, son sopes tant reconfortants que ... ufff que bones que estan les sopes oblidades.
El punts a tenir en compte son, la cocció dels alls, donar-li el punt que cadascú vulgui, això si no passar-vos per que l'all molt cuit pot tenir un regust no gaire agradable.
També es important el tipus de pa que hi posem, i si es normal sobre tot que estigui ben torrat, i per fer-ho s'ha de torrar a poc a poc amb el forn baix i lentament, si no queda molt torrat de fora i la molla queda crua. El millor es un pa ben cuit i fort de gust, gallec, de pagès o rústic per exemple.
Be el vídeo es prou clar, ahhh per rematar la sopa jo hi poso al final formatge però se li pot un donar un toc amb ou cru al final i que es cogui en el líquid o posar dauets petits de ou dur.
Au cuiners a escalfar el cos ... que vagi de gust.
Recordeu tots els vídeos en el nostre canal a Youtube, hi podeu entrar des de el mateix bloc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada