diumenge, 5 de desembre del 2010

o la la ... uns "macarrons a la bolognesa"

Hola cuiners, avui us presentem uns senzill però boníssim macarrons a la bolonyesa, un plat que tothom fa moltes vegades i que a tothom grans i petits ens agrada molt.

Sent una recepta normal el que si que us proposo com a novetat fer la cocció de la pasta seca en la mateixa salsa, si si, no tingueu por, no cal bullir la pasta en aigua, la coureu en la mateixa bolonyesa, ja veureu que el resultat és molt més gustós.

Al coure la pasta en la mateixa salsa la pasta absorbeix el gust d'aquesta quedant la pasta molt més gustosa i la salseta i la pasta queden molt més ben lligades entre elles.

A part d'aquest punt el més interessant és posar al acabar el plat una mica de paté per emulsionar la salsa i la pasta donant una textura finíssima.

Vinga cuiners a cuinar sense por i a provar una recepta tant popular d'una altre manera.

Bona vida i bona cuina ...

Recordeu tots els vídeos en el nostre canal a youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada