dijous, 23 de desembre del 2010

pollastre amb pomes, i ... bones festes

Hola cuiners, avui us presentem un exquisit i fàcil guisat de pollastre, en aquest cas cuixes, ah ... ben gruixudes, amb pomes, golden.

És l'última recepte de l'any i esperem que us agradi, molt fàcil de fer i sobretot si seguiu el vídeo, com a punts més importants a seguir, son que tots els pasos tinguin una bona caramel·lització, poc a poc, però ben caramel·litzadet, primer el pollastre, després les verdures i per últim el vi - una bona reducció-.

Com a contrapunt del pollastre, la poma, és important també la seva caramel·lització, a poc a poc.

A l'ajuntar la poma en el guisat de pollastre te de fer un xup-xup suau i lent, per que les pomes no es desfacin, es en aquest punt on podeu canviar les pomes per altres acompanyaments, altres fuites fresques, fruites seques o verdures, al vostre gust.

Be cuiners, espero que sigueu molt feliços i que tingueu molt bons àpats no només gastronòmics, també en la companyia, en les converses, de fet, en el ben estar general, i si podem ajudar a algú que ho necessita, doncs molt millor.

Pau i amor, espai i temps, harmonia i contrast, emocionat i viu, conversa i comparteix.

Bones festes i bon any ... fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada