Hola cuiners,
ja tornem a ser aquí, ens em pres un temps de descans, però ja hem preparat uns quants vídeos per que els gaudiu.
Fins a finals d'any ens hem pres tot aquest temps per provar com podíem enfocar el bloc, i després de festes hem estat reflexionant, ara comença aquest nou any 2011 i ho volem fer amb força explicant tot allò que volem compartir, sobretot al voltant de la cuina.
Avui us presentem una amanida molt senzilla, li hem posat el nom d'hivern per que estem en aquest estació, però la veritat es pot menjar durant tot l'any.
El més interessant d'aquesta amanida és la manera de amanir-la, de fet aquesta acció, aquesta tècnica culinària dona nom a aquest tipus de plat.
Normalment posem en un plat o bol els productes que hem escollit per fer una amanida i després amanim per sobre, això és el que tothom normalment fem, doncs el que us proposem es fer-ho al revés, agafar un bol ben gran preparar l'amanit i posar l'enciam o verdures o el que sigui desprès i remenar-ho tot dintre del bol per després servir-ho en una safata o en un plat.
Be, mireu el vídeo que com ja us he dit és molt fàcil.
Salut i molta força.
Recordeu tots els vídeos editats estan en el nostre canal a youtube.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada