Hola cuiners,
avui us presentem un plat, que a mi m'agrada molt i m'agrada per què la meva mare el feia molt sovint, be encara el fa, hi te la ma trencada, els fideus a la cassola, guisats, una micona caldosos i amb un gustet a costella de porc i salsitxes, n'hi ha que es tiren per les costelles i altres per les salsitxes a mi m'agraden els dos, be al nens els hi agrada més potser les salsixes.
Per fer el plat es molt senzill, però si que hi ha dues cosetes que crec que son importants, una la caramel·lització de les costelles de porc, s'han de coure a poc a poc que deixin be el greix que porten i que quedin ben rosetes, ben caramel·litzades. Les salsitxes també tenen de quedar ben rosetes però no és tant important com les costelles.
Un altre punt a tenir en compte és, la cocció de la pasta, dels fideus, ah i escollir el tipus de fideus també és important, el seu tamany, el seu gruix, a mi m'agraden curts i no gaire gruixuts, la cocció justa, al dente una miqueta més i que quedin caldosos, que es puguin menjar amb cullera.
Si us agraden sequets doncs es couen més i si us queden secs i ho voleu caldos doncs hi poseu una miqueta d'aigua o caldo al final.
Be cuiners, salut i bona cuina.
Nota: tots els vídeos en el canal a youtube
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada