Hola cuiners,
aquesta setmana us proposem un estupend guisat, un guisat de mongetes blanques.
La delicadesa de la mongeta amb una salseta suau acompanyada d'un fi sofregit amb pebrot verd i vermell faran d'aquest plat una gran experiència.
Que voleu que us digui jo quan el cuino ho trobo molt senzill però quan m'el menjo s'obren totes les sensacions i ... son mongetes.
De mongetes n'hi ha de molts tipus, no en recomana cap m'agradaria que ho féssiu amb les que compreu normalment, estiguin cuites o les coeu vosaltres, un altre dia ja parlarem de les mongetes del ganxet o de altres varietats.
El punt més important de la recepte es cuina molt suaument les verdures, i coure molt suaument les mongetes quan el guisat ja esta fet.
És un plat que estarà millor el dia següent, al reposar tots els gustos s'ensamblen millor, després haureu de tenir la precaució de escalfar-ho amb una miqueta d'aigua, que la podeu posar calenta i molt a poc a poc, és important que les mongetes no es trenquin i les trobeu amb tota la seva textura i mida a la boca.
Cuiners salut i bona cuina.
Tots els vídeos al nostre canal a Youtube
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada