Hola cuiners,
Avui us presentem un pastis de formatge, vaig estar de viatge pel País Basc i en un turisme rural que es diu "Jesuskoa" a Zumai em van donar una "Tarta de queso" que uff ... de fet els pastissos de formatge son una de les meves debilitats, be, els hi vaig demanar la recepte i ... aquí la teniu.
Es molt senzilla de fer, en el vídeo podreu veure perfectament tot el procediment i les quantitats justes.
Com a punt a comentar doncs dir que si posa una mica de formatge blau, és per donar un punt més a la crema de formatge, jo no hi havia pensat mai hi ho trobat perfecte, si no us hi agrada no el poseu que no passarà res.
Quan la vaig fer la vaig guardar un troç uns dies i no queda el mateix que menjar-la el mateix dia de fer-la o el dia següent.
Us proposo que hi poseu per sobre una melmelada de maduixes, però és optatiu, i podeu posar una altre melmelada, o no posar-hi res més.
Cuiner molt bona cuina.
Recordeu, tots els nostres vídeos al nostre canal a Youtube.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada