divendres, 4 de març del 2011

... pasta a la carbonara

Hola cuiners i cuineres,

avui us presentem uns macarrons a la carbonara, una recepte italiana que agrada molt, a mi sobretot, per això us la fem.

N'he provades poques d'encertades per aquest motiu m'he atrevit a explicar-vos com m'agrada fer-la.

Com sempre us dic, el vídeo es prou clar, però sempre hi ha quelcom que es heu de tenir en compte.

Amb la pasta sempre es molt important la cocció, amb molta aigua i la sal justa, la cocció al dente, je je, poc cuita, que estigui sencera però comestible, sempre serà més lleugera amb aquest punt de cocció i en aquesta recepte es molt important per la salsa, la carbonara, l'acabarem amb l'aigua de la cocció de la pasta i aquesta, la pasta, te d'acabar de coure amb la salsa.

També es molt important que quan posem el rovell de l'ou amb la pasta la cassola o paella estigui fora del foc, així el rovell tindrà la cocció justa, si el couem masa el gust del rovell canvia molt i no es tant fi, molt important, la resta el vídeo es prou explicit.

Cuiners bona cuina i que us aprofiti.

Recordeu, tots els vídeos al nostre canal a youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada