dissabte, 19 de març del 2011

... torrada de formatges, boníssima

Hola cuiners i cuineres

Avui us presentem una senzilla però boníssim torrada de formatges, a partir de qualsevol torrada feta amb pa fresc, baguette, pagés, motlle, el que sigui però fresc, podreu fer una combinació amb els formatges que normalment teniu a la vostre nevera.

El més curiós d'aquesta preparació es la combinació de tots els ingredients, quan ho veureu en el vídeo pot semblar que la torrada és molt atapeïda però res més lluny de la realitat, al posar enciam aquest fa que tot quedi en equilibri, el tomàquet també és important, aquests dos ingredients son els que donen un punt diferencial a la torrada.

Amanir la torrada també és un punt a tenir en compte, nosaltres l'hi hem posat anous ratllats, sal gruixuda i oli d'oliva, ara be contra els gustos no hi ha res escrit ho podeu amanir amb diferentes combinacions, una miqueta de reducció de vinagre balsàmic, una miqueta de codonyat, una miqueta de melmelada de tomàquet,...

Una torrada molt senzilla però molt interessant per a molts àpats.

Cuiners, molt bona torrada.

Recordeu tots els vídeos al nostre canal a youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada