dimarts, 29 de març del 2011

... torrada de peixos en conserva, sorprenent

Hola cuineres i cuiners,

seguint el que us vaig comentar en el darrer vídeo avui us presentem una altre torrada en aquest cas de peixos en conserva, escopinyes, musclos, anxoves, ... el que vulgueu o el que tingueu.

Aquestes torrades es basen un a partir de torrar una llesca de qualsevol pa fresc, posar-hi una crema o un paté de base, en aquest cas un paté de salmó, i a partir d'aquesta base amb una barreja d'enciams posar diferents peixos en conserves, tallats ben petits.

Es molt important amanir la torrada com si d'una amanida es tractés, aquesta li posem sal gruixuda, oli verge, pela de llimona ratllada i unes gotes del suc de la llimona.

Sorprenent, queda una torrada fresca, lleugera i molt sorprenent, estic segur que us agradarà no tingueu por i proveu-la.

Bona taula i bona cuina.

Recordeu tots els vídeos al nostre canal a Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada