dimarts, 14 de juny del 2011

... "amanida de llenties"

Bones cuiners i cuineres.

Us proposo una amanida de llenties, amb llenties pardines, un tipus de llenties molt petitonetes i molt fines.

El punt més important d'aquesta recepte és la cocció de les llenties, que us heu de deixar aconsellar pel productor, jo us puc dir que a mi m'agrada coure el llegum amb aigua sola, sense posar cap tipus d'herbes, grans d'all, os de pernil, verdures, etc , ho faig per què crec que els llegums tenen un gust molt fi i ajudar-les amb altres gustos més pronunciats de vegades enriqueix el conjunt però perjudica el propi gust de la llegum.

És important també l'amanit, que es faci abans en un bol i que en aquest si barregi les llenties cuites i tèbies

També em de tenir cura que tot els ingredients de l'amanit; verdures, conserves, etc, estiguin ben talladetes per que al menjar les llenties tinguin un volum equilibrat.

Doncs us animo a fer aquesta senzilla recepte.

Salutacions i bona cuina.

Recordeu que tots el vídeos els podeu veure al nostre canal a youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada