Hola cuiners i cuineres,
La proposta d'avui és la salsa verda, ahhh amb bacallà, be utilitzo el bacallà però crec que és una recepte per fer-la amb molts tipus de peixos, sobretot blancs.
El nom de la salsa, verda, be donat per que es condimenta amb julivert picolat fi, en aquest cas també i posem uns pèsols extrafins congelats, que tenen un color verd fresc i pronunciat que també acompanyen molt be en el plat, si no us agraden el pèsols doncs hi podeu posar espinacs frescos o patates bullides. També es pot acompanyar amb ou bullit, tallat en quarts o mitats.
La recepte és molt senzilla, tenir en compte sobretot en la cocció del peix que sigui la justa, penseu que el peix quan canvia de color ja estar cuit. La salseta doncs vigilar la quantitat de farina per què no quedi molt espesa, sobretot que la salsa corri, que sigui lleugera.
Mireu el vídeo i no dubteu en provar de fer-la ja veureu com agradarà.
Salut i força, i mot cuina.
Recordeu tots els vídeos al nostre canal a youtube
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada