Hola cuiners i cuineres,
avui us presentem un deliciós i melós rissotto de bolets, en aquest cas gírgoles, però poden ser els bolets que vulgueu, us recomano sobretot que siguin frescos.
Aquest és el segon rissotto que fem, el primer va ser el de gambes, i és el més vist al nostre canal a youtube, esperem que aquest us agradi i us faci "triomfar".
La tècnica és la mateixa, els punts més importants estan en el tipus d'arròs, en el tipus de cocció i al mantecar l'arròs al final (emulsionar amb mantega).
Per a fer aquest rissotto jo he fet servir caldo de pollastre, una micona suau per que el gust del pollastre no estigui per sobre de les gírgoles, les gírgoles tenen un gust molt fi. Us recomano en la seva temporada fer el mateix rissotto però amb rossinyols de pi, Mare de Deu ... emmmmm.
Bona cuina i salut per tothom, acompanyeu l'arròs amb un vi blanc amb una mica de bota, be això vol dir que tingui fusta.
Recordeu tots els vídeos al nostre canal a Youtube.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada